Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Olaf Kostuum Frozen

Titel:
Olaf Kostuum Frozen

ARTIKEL:
99.001.061
Productomschrijving: 

Stap in de betoverende wereld van Frozen en maak je winterse feestjes onvergetelijk met ons Olaf Kostuum! Het witte sneeuwmankostuum, gemaakt uit één stuk, omhult je in een gezellige sfeer van vrolijkheid. Met een wit lijf en schattige bruine armen straal je de onweerstaanbare charme van Olaf uit.

Het unieke aan ons Olaf Kostuum is de bijzondere kap in de vorm van Olaf's hoofd. Hierdoor blijft je gezicht vrij, zodat je ongestoord kunt genieten van alle festiviteiten. Perfect voor winterse feestjes en een fantastisch trio kostuum wanneer je het combineert met Anna en Elsa kostuums!

Ons Olaf Kostuum huren kan in maat onesize (M/L), zodat iedereen kan genieten van de magie van Frozen. Of je nu een verjaardagsfeest, themafeest of carnavalsviering organiseert, dit kostuum voegt een dosis plezier en betovering toe aan elk evenement.

Laat de sneeuwvlokken vallen en breng de magie van Frozen tot leven met ons Olaf Kostuum. Huur vandaag nog en maak van jouw feest een betoverende belevenis voor jong en oud!

Price: 
€ 35,00