Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Rafiki Kostuum Baboon

Titel:
Rafiki kostuum Baboon

ARTIKEL:
99.003.037
Productomschrijving: 

Huur nu ons betoverende Rafiki kostuum en waan je in de magische wereld van sprookjesfeesten en Jungle Parties!

Ben je op zoek naar een kostuum dat zowel mystiek als avontuurlijk is? Zoek niet verder! Bij Kostuum en karamel bieden we een prachtig Rafiki Baboon kostuum aan, bestaande uit een pak, een latex baboonmasker en een bijpassende stok. Dit kostuum laat je stralen als de iconische personage Rafiki uit jouw favoriete sprookje of Jungle Party.

Ons Rafiki kostuum is een gegarandeerd succes en zal de gasten op jouw feest betoveren. Met het gedetailleerde pak, het realistische latex masker en de bijpassende stok, creëer je moeiteloos de magische sfeer van een sprookjesfeest of Jungle Party. Dit kostuum is ideaal voor thema-evenementen waarbij avontuur en mysterie centraal staan.

Het Rafiki kostuum is comfortabel om te dragen en gemakkelijk aan te trekken. Het hoogwaardige materiaal zorgt voor een authentieke uitstraling en duurzaamheid. Met ons Rafiki kostuum ben je klaar om de show te stelen en de gasten te betoveren met jouw charme en mystiek.

Huur vandaag nog ons adembenemende Rafiki kostuum bij ons en maak van jouw evenement een onvergetelijke belevenis vol sprookjesachtige en jungle avonturen! Wij bieden flexibele huurperiodes en met onze betrouwbare service en uitstekende kwaliteit hoef je je nergens zorgen over te maken.

Kies voor een betoverende ervaring met ons Rafiki kostuum. Huur nu en maak je klaar om de held of heldin te worden van jouw eigen sprookje of Jungle Party!

Price: 
€ 35,00