Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kanarie Kostuum

Titel:
Kanarie Kostuum

ARTIKEL:
99.001.044
Productomschrijving: 

Welkom bij onze kanariekostuumverhuur! Ben je op zoek naar een opvallend en leuk kostuum geïnspireerd op het beroemde personage Tweety? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een hoogwaardig kanariekostuum aan, bestaande uit een geel pluchen hoofd, pluchen lijf en pluchen handen.

Ons kanariekostuum huren kan in maat onesize (M), zodat het geschikt is voor verschillende lichaamstypes. Dit kostuum is perfect voor themafeesten, carnaval, cosplay-evenementen en andere gelegenheden waarbij je je wilt verkleden als deze schattige gele kanarie.

Het kanariekostuum is gemaakt van zacht pluche materiaal, waardoor het comfortabel en aangenaam is om te dragen. Het gele hoofd met de kenmerkende ogen en snavel van Tweety zal zeker de aandacht trekken. Het pluchen lijf en de handen maken de look compleet en zorgen voor een levensechte transformatie.

Met ons kanariekostuum kun je in de voetsporen treden van Tweety, de gele kanarie die altijd slim ontsnapt aan de streken van Sylvester. Of je nu een fan bent van de Looney Tunes-cartoons of gewoon op zoek bent naar een uniek en grappig kostuum, ons kanariekostuum zal zeker indruk maken.

Maak je klaar om de show te stelen in ons fantastische kanariekostuum! Huur vandaag nog jouw gele kanariekostuum in maat onesize (M) en maak van je feest een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op om je reservering te plaatsen en te genieten van de magie van Tweety!

Price: 
€ 35,00