Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Minnie Kostuum

Titel:
Sexy Minnie Mouse Kleedje

ARTIKEL:
99.006.013
Productomschrijving: 

Betreed de betoverende wereld van Bekende Sprookjes met dit Sexy Minnie Mouse Kostuum voor dames uit onze verhuur! Laat je innerlijke diva stralen in dit onweerstaanbare ensemble dat een speelse draai geeft aan de iconische stijl van Minnie Mouse.

Dit verleidelijke kostuum bestaat uit een kort rood rokje met witte stippen, perfect om je benen te laten zien, en een rood blousje met witte bollen, compleet met een aangestikt zwart corsetje voor een vleugje glamour. De korte pofmouwtjes voegen een schattige touch toe aan je look, terwijl de bijgevoegde tulle onderrok zorgt voor een betoverende flair bij elke stap die je zet.

Maar dat is nog niet alles! Dit kostuum wordt compleet geleverd met witte handschoenen en een zwarte diadeem met muizenoren en een rode strik, zodat je de onmiskenbare stijl van Minnie Mouse perfect kunt vastleggen.

Of je nu een themafeest, een carnavalsevenement of een cosplaybijeenkomst bijwoont, dit kostuum zal zeker de show stelen en bewonderende blikken oogsten. Ons Sexy Minnie Mouse Kleedje huren kan in maten S, M, L, XL en XXL, dit kostuum past perfect bij verschillende lichaamstypes en maten.

Dus waar wacht je nog op? Huur vandaag nog dit betoverende kostuum en maak je klaar om de ster van het feest te zijn terwijl je de vrolijke geest van Minnie Mouse omarmt en een onvergetelijke indruk achterlaat!"

Price: 
€ 30,00