Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Venetiaans Masker Steampunk

Titel:
Venetiaans Masker Steampunk

ARTIKEL:
38906
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje mysterie toe aan je Steampunk look met ons prachtige Venetiaanse masker, het Steampunk Luxe oogmasker in roestkleur, verfraaid met stijlvolle radars. Dit elegante masker is de ultieme finishing touch om je Steampunk ensemble te vervolmaken en jezelf onder te dompelen in de wereld van retrofuturistische verfijning.

Het Venetiaanse masker Steampunk Luxe is een meesterwerk van esthetiek en stijl, doordrenkt met de kenmerkende charme van het Steampunk genre. De rijke roestkleur en de zorgvuldig geplaatste radars voegen een onmiskenbare sfeer van mysterie en innovatie toe aan je look.

Dit masker is niet alleen een accessoire, maar een expressie van je passie voor Steampunk. Het is ontworpen om je persoonlijke stijl te onderstrepen en bewonderende blikken te trekken tijdens evenementen, feesten of gewoon bij dagelijkse avonturen.

Met het Venetiaanse masker Steampunk Luxe verhef je je Steampunk look naar een hoger niveau en creëer je een onvergetelijke indruk. Bestel nu en maak je klaar om deel uit te maken van de wereld van retrofuturistische elegantie met dit prachtige en verfijnde masker.

€ 25,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: