Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kraag Molensteen Barok Wit

Titel:
Kraag Molensteen Barok Wit

ARTIKEL:
57943
Productomschrijving: 

Op zoek naar het perfecte accessoire om een vleugje elegantie en historische flair aan je kostuum toe te voegen? Ontdek onze prachtige Witte Barokke Molensteenkraag, afgeboord met een fijne gouden rand! Deze kraag is een meesterwerk van vakmanschap en verfijning, en het past bij verschillende historische personages en thema's.

Deze witte barokke kraag is gedetailleerd en mooi uitgewerkt, waardoor hij de aandacht trekt en een gevoel van luxe en stijl toevoegt aan je kostuum. De fijne gouden rand geeft de kraag een extra vleugje pracht en praal, waardoor hij geschikt is voor diverse historische periodes, zoals de Renaissance, de Barok, en meer.

Of je nu een vorst, edelman, of een ander historisch personage wilt belichamen, deze Witte Barokke Molensteenkraag zal je outfit naar een hoger niveau tillen. Dankzij het "onesize fits all" ontwerp kun je er zeker van zijn dat deze kraag comfortabel past en je kostuum compleet maakt.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om de geschiedenis tot leven te brengen met deze prachtige kraag. Het is de perfecte aanvulling voor theaterproducties, re-enactments, historische evenementen, of zelfs gewoon een extravagante avond uit. Laat je creativiteit de vrije loop met deze tijdloze en stijlvolle kraag!

€ 14,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: