Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hoed bruin Victorian

Titel:
Extra Hoge Hoed Bruin Victorian

ARTIKEL:
34215
Productomschrijving: 

Stap in de betoverende wereld van de Victoriaanse periode, steampunk en fantasy met onze Extra Hoge Buishoed in bruine stof voor volwassenen. Deze verkleedhoed is de perfecte accessoire om je te transformeren in een karakter uit een andere tijd of een magische wereld.

Onze Extra Hoge Buishoed is ontworpen met de kenmerkende stijlelementen van de Victoriaanse periode, steampunk en fantasy. De bruine stof voegt een vleugje vintage charme toe, terwijl de extra hoogte een dramatisch en imposant effect creëert. Deze hoed is een prachtige aanvulling op kostuums geïnspireerd op deze thema's.

Of je nu een Victoriaanse aristocraat, een avontuurlijke steampunk held of een mysterieuze fantasyfiguur wilt uitbeelden, deze hoed zal je look completeren en je in een andere wereld transporteren. De veelzijdigheid van de Extra Hoge Buishoed maakt hem ideaal voor theaterproducties, cosplay-evenementen, kostuumfeestjes en meer.

Met een maat van 58/59 en een hoogte van 20 cm biedt deze hoed een comfortabele pasvorm voor de meeste volwassenen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen, zodat je hem steeds opnieuw kunt gebruiken voor verschillende verkleedgelegenheden.

Bestel vandaag nog onze Extra Hoge Buishoed in bruine stof en stap in de fantastische wereld van de Victoriaanse periode, steampunk en fantasy. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer betoverende kostuums met deze prachtige verkleedhoed als onmisbaar accessoire.

 

 

€ 23,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: