Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Middeleeuwse Hoofdtooi Fluweel Groen

Titel:
Middeleeuwse Hoofdtooi Fluweel Groen

ARTIKEL:
WID10675
Productomschrijving: 

Ontdek onze prachtige Middeleeuwse Hoofdtooi in groen fluweel, afgewerkt met groene voile en gouden lint. Als je op zoek bent naar een authentiek en stijlvol accessoire voor een Middeleeuws themafeest of historische re-enactment, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze Middeleeuwse Hoofdtooi is met zorg vervaardigd van hoogwaardige groene fluwelen stof, waardoor het een luxe uitstraling heeft. De toevoeging van groene voile en gouden lint zorgt voor een prachtige afwerking en geeft het een koninklijke touch.

Of je nu een kostuum wilt samenstellen voor een Middeleeuws themafeest, een toneelstuk opvoert of gewoon je liefde voor de geschiedenis wilt uiten, deze hoofdtooi is de perfecte keuze. Het voegt direct een vleugje authenticiteit en elegantie toe aan je outfit.

Deze hoofdtooi is niet alleen geschikt voor themafeesten en re-enactments, maar kan ook gebruikt worden als decoratief stuk of als onderdeel van een kostuum voor toneelstukken en historische festivals.

Mis de kans niet om je outfit compleet te maken met onze prachtige Middeleeuwse Hoofdtooi in groen fluweel. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje koninklijke grandeur toe aan je volgende Middeleeuwse evenement!

€ 7,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: