Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Pijpenkrul Dames Blond

Titel:
Pruik Pijpenkrul Dames Blond Colette

ARTIKEL:
21026
Productomschrijving: 

Ontdek onze Blonde "Colette" Pruik: Een Elegante Bruine Pruik met Pijpenkrullenn je op zoek naar de perfecte pruik om je kostuum een authentieke en verfijnde uitstraling te geven? De Blonde "Colette" pruik is een schitterende keuze voor iedereen die zijn personage wil verrijken met een vleugje elegantie en historische flair. Deze prachtige blonde pruik met pijpenkrullen, die tot net iets verder dan de schouders reikt, is niet alleen een blikvanger maar ook veelzijdig in gebruik.

Kenmerken van de Blonde "Colette" Pruik

  • Kleur en Stijl: De "Colette" komt in een aantrekkelijke blonde tint die natuurlijk licht reflecteert, waardoor het een levendige uitstraling heeft. De pijpenkrullen zijn zorgvuldig gestyled om een volle en dynamische look te geven.
  • Lengte en Textuur: Met krullen die net voorbij de schouders vallen, biedt deze pruik een elegante lengte die geschikt is voor verschillende gelegenheden en personages. De krullen starten vanuit een duidelijke middenlijn, wat een gestructureerd en symmetrisch aanzicht geeft.
  • Froefroe Details: Een subtiel toegevoegde froefroe kamt zachtjes vanuit het midden naar de zijkanten. Dit detail voegt een zachte, romantische touch toe aan het algemene ontwerp van de pruik.

Perfect voor Historische en Thematische Evenementen

De "Colette" pruik is ideaal voor het portretteren van verfijnde personages uit verschillende tijdperken. Of je nu een Victoriaans personage tot leven brengt, of de pracht en praal van de Barok en Rococo tijdperken wilt uitstralen, deze pruik voegt een authentiek element toe aan je kostuum.

  • Victoriaanse Kapsels: De delicate krullen en de middellange lengte maken de "Colette" perfect voor Victoriaanse themafeesten of toneelstukken.
  • Barok en Rococo Personages: Deze stijlen staan bekend om hun overdadige en gedetailleerde kleding en kapsels. De "Colette" pruik past naadloos in deze rijke esthetiek, waardoor je personage opvalt in elke setting.

Veelzijdig en Duurzaam

Gemaakt met hoogwaardige materialen, garandeert de "Colette" pruik duurzaamheid en comfort bij regelmatig gebruik. De aandacht voor detail in het ontwerp zorgt ervoor dat de pruik natuurlijk oogt en aanvoelt, terwijl het tegelijkertijd eenvoudig te onderhouden is.

Waar Te Koop?

Bezoek onze website om de "Colette" pruik te ontdekken en te bestellen. Perfect voor theaterproducties, cosplay, historische re-enactments, en meer. Bestel nu en breng je historische of thematische karakter tot leven met deze prachtige, blonde pruik met pijpenkrullen!

€ 19,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: