Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

vleermuis set kant zwart vleugels en oortjes

Titel:
vleermuis set kant zwart vleugels en oortjes

ARTIKEL:
94073
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we een vleermuis setje aanbieden bestaande uit zwarte kanten vleugels en bijpassende zwarte kanten oortjes! Met dit setje kun je jezelf transformeren tot een mysterieuze en stijlvolle vleermuis voor je vleermuisoutfit of Halloween-feest.

Onze vleermuis set is zorgvuldig ontworpen om een indrukwekkende en elegante uitstraling te creëren. De zwarte kanten vleugels voegen een vleugje duisternis en drama toe aan je look. Ze zijn perfect om je outfit compleet te maken en de vleermuisvibe te versterken.

De bijpassende zwarte kanten oortjes voegen een speels en mysterieus element toe aan je verschijning. Ze zijn gemakkelijk te dragen en geven je een unieke vleermuisstijl. Deze oortjes zijn subtiel en toch opvallend, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van een betoverende look.

Onze vleermuis set is geschikt voor zowel volwassenen als tieners, waardoor iedereen kan genieten van de duistere charme van een vleermuis. Of je nu een Halloween-feest bijwoont, een cosplay-evenement hebt of gewoon je eigen stijl wilt uitdrukken, dit setje is ideaal voor elke gelegenheid.

Dus als je op zoek bent naar een stijlvol vleermuis setje met zwarte kanten vleugels en bijpassende oortjes, zoek dan niet verder. Bestel vandaag nog en creëer een betoverende vleermuislook voor jezelf of voor je Halloween-feest!

€ 12,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: