Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Fake Borsthaar Weerwolf Donkerbruin

Titel:
Fake Borsthaar Weerwolf Donkerbruin

ARTIKEL:
11507
Productomschrijving: 

Transformeer jezelf in een angstaanjagende weerwolf met ons Donkerbruine Fake Borsthaar!

Op zoek naar een onweerstaanbare manier om je innerlijke weerwolf te laten brullen tijdens Halloween of andere verkleedfeesten? Ons Fake Borsthaar in donkerbruin, met een indrukwekkende afmeting van ongeveer 20 op 20 cm en een zelfklevende strip, geeft je de perfecte weerwolfachtige uitstraling.

Kenmerken:

  • Realistische Weerwolfvacht: Dit borsthaar is met zorg ontworpen en lijkt op de ruige vacht van een angstaanjagende weerwolf, waardoor je een indrukwekkende transformatie ondergaat.

  • Zelfklevend en Gemakkelijk te Dragen: De zelfklevende strip maakt het eenvoudig om het haar op je borst te bevestigen, zodat je snel en zonder gedoe kunt veranderen in een weerwolf.

  • Comfortabel: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is dit borsthaar comfortabel om te dragen, zelfs tijdens lange nachten van maansveranderingen.

  • Veelzijdig Gebruik: Ideaal voor Halloween, themafeesten, cosplay, toneelvoorstellingen en nog veel meer. Gebruik je fantasie om je personage tot leven te brengen!

Suggesties voor Gebruik:

  • Halloween Weerwolf: Maak van Halloween een avond vol angstaanjagende verschijningen door je te verkleden als een huilende weerwolf.

  • Themafeest Sensatie: Verander elk kostuumfeest in een sensatie met je indrukwekkende weerwolftransformatie.

  • Film- en Theaterproducties: Voeg een realistische toets toe aan film- en theaterproducties met deze overtuigende weerwolfvacht.

  • Foto's en Video's: Maak onvergetelijke foto's en video's om je weerwolflook vast te leggen en te delen met vrienden en familie.

Bestel nu en laat je innerlijke weerwolf los voor een nacht vol maansveranderingen! Wacht niet langer! Met ons Donkerbruine Fake Borsthaar kun je moeiteloos de transformatie ondergaan van mens naar weerwolf en de nacht omtoveren tot een angstaanjagend avontuur.

€ 3,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: