Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Valse Wonde Nagel door Borst Latex

Titel:
Valse Wonde Nagel door Borst Latex

ARTIKEL:
4170B
Productomschrijving: 

Duik diep in de wereld van horror en gruwel met onze indrukwekkende Latex Wonde: Nagel door Borstkas. Deze realistische wond maakt je Halloween-look of toneeloptreden extra angstaanjagend en onvergetelijk.

Waarom kiezen voor onze Latex Wonde: Nagel door Borstkas?

  1. Realisme tot in de Details: Onze latex wond is ontworpen met precisie, met een nagel die door de borstkas lijkt te zijn gedreven. De realistische textuur en kleuring zorgen voor een ongelooflijk levensechte uitstraling.

  2. Eenvoudige Bevestiging: Met behulp van theaterlijm (niet inbegrepen) kun je deze wond moeiteloos op je huid bevestigen. Vervolgens kun je met de meegeleverde vloeibare latex de randen naadloos integreren met je huid voor een naadloze overgang.

  3. Creatieve Vrijheid: Maak je angstaanjagende look compleet door vals bloed toe te voegen (niet inbegrepen) voor een extra gruwelijke touch. Perfect voor Halloween, toneelvoorstellingen, cosplay, en meer.

Ideaal voor:

  • Het omtoveren in een slachtoffer van bovennatuurlijke horror.
  • Het creëren van een enge scène voor Halloween-feesten.
  • Het imponeren van je publiek tijdens toneeloptredens en filmproducties.

Laat je creativiteit de vrije loop en maak indruk met onze Latex Wonde: Nagel door Borstkas. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een angstaanjagende transformatie!

€ 5,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: