Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Duivel Set Snor Sik Wenkbrauwen

Titel:
Duivel Set Snor Sik Wenkbrauwen

ARTIKEL:
2703D
Productomschrijving: 

Betreed de duistere wereld van het kwaad en laat je innerlijke duivel los met onze Duivel Set Sik, Snor en Wenkbrauwen! Dit complete duivelsetje bevat alles wat je nodig hebt om een angstaanjagende en duivelse transformatie te ondergaan. Met zelfklevende strips voor eenvoudig aanbrengen, kun je in een handomdraai veranderen in de ultieme belichaming van het kwaad.

De set bestaat uit een duivelse sik, een indrukwekkende snor en wenkbrauwen die je uitstraling een angstaanjagende intensiteit geven. Perfect voor themafeesten, Halloween of cosplay evenementen waar je de show wilt stelen en mensen de rillingen over hun rug wilt laten lopen.

Met deze Duivel Set Sik, Snor en Wenkbrauwen hoef je niet meer te kiezen tussen kwaliteit en gemak. Dankzij de zelfklevende strips blijft alles stevig op zijn plaats zitten, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je duivelse transformatie.

Dus waar wacht je nog op? Laat je duistere kant zien en dompel jezelf onder in de wereld van het kwaad met onze Duivel Set Sik, Snor en Wenkbrauwen! Bestel vandaag nog en maak je klaar om elke gelegenheid te betoveren met je angstaanjagende verschijning.

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: