Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Barok Markiezin Grijs

Titel:
Pruik Barok Markiezin Grijs

ARTIKEL:
4026
Productomschrijving: 

Stap binnen in de weelderige wereld van de aristocratie met onze Pruik Barok Markiezin Grijs. Deze pruik vangt de essentie van de barokke elegantie, met een hoog opgestoken kapsel dat doet denken aan de stijl van Marie Antoinette, maar dan in een mysterieuze grijze tint. Aan weerszijden van het gezicht sieren sierlijke pijpenkrullen de look, wat deze pruik perfect maakt voor majestueuze personages zoals Zombie Notabelen, Dode Historische Figuren of Vrouwelijke Vampieren.

Deze pruik is een eerbetoon aan de grandeur van het verleden en voegt een onmiskenbare dosis stijl en elegantie toe aan je kostuum. De grijze kleur geeft je een unieke en mysterieuze uitstraling die zeker de aandacht zal trekken op elk evenement of feest.

Gemaakt van hoogwaardige materialen en comfortabel om te dragen, zal deze pruik je veranderen in een majestueuze en betoverende verschijning die klaar is om deel te nemen aan de meest exquise balzaal of het meest mysterieuze gothic evenement.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren als een dode notabele of een aristocratische vampier. Wees er snel bij, want deze Pruik Barok Markiezin Grijs is een onmisbaar accessoire voor elke liefhebber van historische kostuums en duistere personages.

€ 18,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: