Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Duivel Diadeem met Glitter Hoorntjes

Titel:
Duivel Diadeem met Glitter Hoorntjes

ARTIKEL:
5493Ddub
Productomschrijving: 

Laat je duivelse kant stralen met onze Duivel Diadeem met Glitterhoorntjes. Deze betoverende diadeem is een opvallend accessoire dat je onmiddellijk transformeert in een verleidelijke duivel of een strenge sexy demon.

De diadeem heeft kleine duivelshoorntjes, schitterend bedekt met rode pailletten die in het licht fonkelen. Aan de onderkant van de hoorntjes zijn fijne zwarte veertjes bevestigd, wat een vleugje mysterie en verfijning toevoegt aan je look.

Deze diadeem is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een sexy duivelachtige uitstraling of voor degenen die zich willen onderscheiden als Demona, de strenge en onweerstaanbare demon.

Of je nu van plan bent om te schitteren op een kostuumfeest, een themafeest wilt bijwonen, of gewoon je eigen stijl wilt laten zien, deze Duivel Diadeem met Glitterhoorntjes zal je look naar een hoger niveau tillen en je onderscheiden van de menigte.

Wacht niet langer en voeg een vleugje duivelachtige charme toe aan je kostuum met deze opvallende diadeem. Bestel hem vandaag nog en maak je klaar om de aandacht te trekken en bewondering te oogsten.


€ 5,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: