Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Pruik Sluik Grijs Haar met Middenstreep

Titel:
Pruik Sluik Grijs Haar met Middenstreep

ARTIKEL:
39502G
Productomschrijving: 

Transformeer in een betoverende heks of een wijze oude ziel met onze Grijze Pruik met Middenstreep en Lang Sluik Haar!

Op zoek naar het perfecte kapsel om je te hullen in mysterie en magie? Onze Grijze Pruik met een middenstreep en lang, sluik haar is de ideale keuze voor het tot leven brengen van personages zoals een heks, een oude wijze vrouw, of een spookachtige verschijning voor Halloween.

Kenmerken:

  • Verfijnde Mystiek: Deze pruik straalt verfijnde mystiek uit met zijn lange, grijze lokken die netjes in het midden zijn gescheiden, waardoor je eruitziet als een personage rechtstreeks uit een betoverend verhaal.

  • Realistisch en Comfortabel: Gemaakt van hoogwaardig synthetisch haar, voelt deze pruik comfortabel aan en ziet er realistisch uit, zelfs van dichtbij.

  • Veelzijdig en Creatief: Of je nu een klassieke heks, een oude tovenares, of een ander karakter wilt belichamen, deze pruik biedt talloze mogelijkheden voor kostuums en make-up.

  • Perfect voor Halloween en Theater: Ideaal voor Halloween, theaterproducties, cosplay, en elke gelegenheid waarbij je je wilt onderdompelen in de wereld van fantasie en mysterie.

Suggesties voor Gebruik:

  • Betoverende Heks: Word de ster van de nacht als een betoverende heks en voeg een vleugje magie toe aan je Halloweenfeest.

  • Oude Wijze Vrouw: Transformeer jezelf in een oude wijze vrouw met een diepe connectie met het bovennatuurlijke.

  • Fantasievolle Optredens: Maak indruk met theatrale optredens, verhalenvertellingen of cosplay evenementen waar je je personage tot leven kunt brengen.

  • Halloween Hoofdattractie: Word het middelpunt van griezelige Halloweenvieringen en laat een onvergetelijke indruk achter.

Bestel nu en onthul de magie van je innerlijke personage! Wacht niet langer! Met onze Grijze Pruik met Middenstreep en Lang Sluik Haar kun je moeiteloos in de huid kruipen van een mysterieus personage en elke gelegenheid omtoveren tot een magische ervaring.


€ 14,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: