Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Heksenketel Plastic 20 cm

Titel:
Heksenketel Plastic Halloween Deco 20 cm

ARTIKEL:
43070
Productomschrijving: 

Op zoek naar een klassieke Halloween decoratie die een vleugje romantiek aan je heksenfeest toevoegt? Ontdek onze Zwarte Heksenketel in Plastiek! Deze betoverende heksenketel heeft een omtrek van 20 cm en een romantische, ouderwetse vorm die perfect is voor verschillende toepassingen tijdens Halloween en andere themafeesten.

De Zwarte Heksenketel in Plastiek is niet alleen een prachtig decoratiestuk, maar ook veelzijdig in gebruik. Hier zijn enkele suggesties om het meeste uit deze charmante heksenketel te halen:

  1. Heksendecoratie: Plaats de heksenketel op je Halloween-feesttafel of in je tuin als een centraal decoratiestuk om de sfeer van magie en mysterie te versterken.

  2. Trick-or-Treat Centerpiece: Vul de heksenketel met snoepjes en lekkernijen om een uitnodigende traktatiezone te creëren voor trick-or-treaters op Halloweenavond.

  3. Cadeauverpakking: Gebruik de heksenketel als unieke cadeauverpakking voor kleine geschenken of partyfavors tijdens themafeesten.

  4. Fotografie: Voeg deze charmante heksenketel toe aan fotoshoots, fotocabines of kunstprojecten om een vleugje mysterie toe te voegen.

  5. Heksenrolspel: Speel heksenrolspellen of organiseer een heksenjacht waarbij de heksenketel een belangrijk element is voor het verzamelen van "toverdrank-ingrediënten".

De Zwarte Heksenketel in Plastiek is een perfecte combinatie van romantiek en mysterie, waardoor het een geweldig accessoire is voor allerlei Halloween- en themafeesten. Of je nu een betoverende heks wilt zijn of gewoon je decoratie wilt verrijken, deze heksenketel zal zeker een charmante en magische uitstraling toevoegen aan je evenement. Bestel vandaag nog en maak je klaar om te genieten van de magische sfeer die deze heksenketel met zich meebrengt!

€ 6,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: