Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vampier Tanden Vals Gebit

Titel:
Vampier Tanden Vals gebit

ARTIKEL:
34071
Productomschrijving: 

Transformeer jezelf in een angstaanjagende vampier met onze Vampier Tanden Vals Gebit! Dit gebit, dat enkel de bovenkant omvat, heeft de iconische hoektanden die een vampier onmiskenbaar maken. Het is de perfecte finishing touch voor je vampierkostuum, Dracula-personage of elke andere duistere creatie.

Deze Vampier Tanden zijn uiterst gemakkelijk aan te brengen en passen bij iedereen. Met de inbegrepen lijm kun je ze stevig op hun plaats houden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over verschuiven of vallen. Dit geeft je de vrijheid om de nacht door te brengen als een overtuigende vampier zonder zorgen.

Of je nu naar een Halloweenfeest gaat, cosplayt op een evenement, of gewoon wat plezier wilt hebben met vrienden, deze Vampier Tanden geven je de griezelige uitstraling die je zoekt. Je kunt de perfecte duistere vampierlook creëren zonder gedoe of ongemak.

Bestel vandaag nog onze Vampier Tanden Vals Gebit en ontdek de kracht van een vampierachtige transformatie. Word de heerser van de nacht en laat je innerlijke vampier tot leven komen!

€ 7,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: