Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Clown Punker Mini Skelet Deco Halloween 40 cm

Titel:
Clown Punker Mini Skelet Deco Halloween 40 cm

ARTIKEL:
24411
Productomschrijving: 

Op zoek naar een unieke en kleurrijke Halloween decoratie? Ontmoet onze Clown Mini Skelet Decoratie Halloween! Dit volledige mini-skelet, vervaardigd uit duurzaam plastic en met een hoogte van ongeveer 40 cm, brengt een speelse en eigenzinnige sfeer naar je Halloween decor.

Dit charmante decoratiestuk is tot in de kleinste details vormgegeven als een sympathieke clown, compleet met giftig groen haar en een punkachtig clownspak in zwart en wit. Deze clown met een twist combineert griezeligheid met een dosis humor en excentriciteit, waardoor het de perfecte keuze is voor je Halloween decoraties.

Of je nu van plan bent om je huis om te toveren tot een circus van horrors of op zoek bent naar een opvallende en unieke decoratie, deze Clown Mini Skelet Decoratie zal zeker de aandacht trekken en een glimlach op ieders gezicht toveren.

Bestel vandaag nog en voeg een vleugje humor en eigenzinnigheid toe aan je Halloween-feest. Dit is jouw kans om een opvallende decoratie aan je collectie toe te voegen die de griezelige en grappige kant van het seizoen perfect weergeeft. Laat je betoveren door de charme van deze sympathieke Clown-skeletdecoratie!

€ 9,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: