Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Latex Wonde Zombie Kin Open Bot

Titel:
Latex Wonde Zombie Kin Open Bot

ARTIKEL:
4168C
Productomschrijving: 

Stort je in de wereld van ondoden en gruwelijkheden met onze angstaanjagende Latex Wonde: Zombie Kin met Open Bot. Deze sinistere accessoire voegt een onheilspellend element toe aan je Halloween-look, toneelvoorstelling of cosplay.

Waarom kiezen voor onze Latex Wonde: Zombie Kin met Open Bot?

  1. Huiveringwekkend Realisme: Onze latex wond is met nauwgezette aandacht voor details ontworpen, waardoor het lijkt alsof je een zombie bent met een ontbloot stuk bot in de kin. Het realisme zorgt voor een verontrustende look.

  2. Eenvoudige Bevestiging: Gebruik theaterlijm (niet inbegrepen) om deze wond moeiteloos op je huid aan te brengen. De randen van de latex kun je naadloos integreren met je huid dankzij de meegeleverde vloeibare latex.

  3. Creatieve Vrijheid: Voeg extra horror toe met vals bloed (niet inbegrepen), waardoor de wond er nog gruwelijker uitziet. Ideaal voor Halloween, toneeloptredens, cosplay en andere gelegenheden die een griezelige transformatie vereisen.

Perfect voor:

  • Het aannemen van de rol van een ondode zombie op Halloween.
  • Het creëren van een unieke enge scène voor je publiek.
  • Het schrikken van je vrienden op themafeesten.

Laat je verbeelding de vrije loop en imponeren met onze Latex Wonde: Zombie Kin met Open Bot. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een gruwelijke en onvergetelijke transformatie die een blijvende indruk zal achterlaten!

€ 5,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: