Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Uitschuifbare Dolk Plastic

Titel:
Uitschuifbare Dolk Plastiek

ARTIKEL:
33501
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje magie toe aan je optreden met onze Uitschuifbare Dolk in Plastic!

Of je nu een goochelaar bent die zijn publiek wil verbazen of een artiest die op zoek is naar het perfecte rekwisiet voor een circusact, onze Uitschuifbare Dolk in Plastic biedt de illusie van gevaar zonder enig risico.

Kenmerken:

  • Optische Illusie: Deze kleine plastic dolk met een zwart handvat en een zilverkleurig lemmet biedt de perfecte optische illusie van een scherp mes. Wanneer het tegen een object wordt gedrukt, schuift het lemmet in het handvat en creëert het de indruk van een snijdende beweging.

  • Veilig en Betrouwbaar: Gemaakt van duurzaam plastic, is deze uitschuifbare dolk veilig in gebruik en betrouwbaar voor talloze optredens.

  • Geschikt voor Artiesten: Ideaal voor goochelaars, toneelspelers, circusartiesten en entertainers die een element van verrassing en spanning willen toevoegen aan hun act.

  • Gemakkelijk te Bedienen: Het eenvoudige mechanisme maakt het gemakkelijk om de uitschuifbare functie van de dolk te activeren en het publiek in verwondering achter te laten.

Suggesties voor Gebruik:

  • Goocheltrucs: Verbaas je publiek met intrigerende goocheltrucs waarbij de dolk lijkt te snijden, maar dat in werkelijkheid niet doet.

  • Circusacts: Voeg spanning toe aan circusacts en maak indruk met een gedurfde en verrassende finale.

  • Toneelvoorstellingen: Gebruik de uitschuifbare dolk als een dramatisch rekwisiet om een cruciale scène in je toneelstuk te accentueren.

  • Entertainment: Voeg een element van entertainment toe aan allerlei soorten optredens, van magische shows tot variété-optredens.

Bestel nu en laat je publiek in verwondering achter met deze intrigerende illusie! Wacht niet langer! Met onze Uitschuifbare Dolk in Plastic voeg je een onvergetelijk element van spanning en mysterie toe aan je optredens.

€ 2,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: