Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Latex Litteken met Anarchie Symbool

Titel:
Latex Litteken met Anarchie Symbool

ARTIKEL:
4151A
Productomschrijving: 

Voeg een rebelse en subversieve twist toe aan je look met ons Latex Litteken met Anarchie Symbool. Dit litteken lijkt zo realistisch dat het lijkt alsof het in de huid is gekerfd en draagt het krachtige symbool van anarchie - een ronde cirkel met een prominente 'A' in het midden.

Dit litteken is eenvoudig aan te brengen met bijgeleverde vloeibare latex, waarmee je de randen naadloos kunt laten overgaan in je huid. Voor een langdurige bevestiging raden we aan om een klein flesje theaterlijm aan te schaffen, zodat het litteken de hele avond stevig op zijn plaats blijft zitten.

Of je nu een punkrock optreden bijwoont, een Halloween Horror themafeest bezoekt of gewoon je eigen rebelse stijl wilt benadrukken, dit Latex Litteken met Anarchie Symbool voegt een onmiskenbare dosis karakter toe aan je uiterlijk.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om de wereld te laten zien dat je voorstander bent van vrijheid en rebellie. Wees snel, want dit litteken is een onmisbaar accessoire voor iedereen die houdt van statement-making stijl.

€ 3,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: