Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

skulls tiara

Titel:
Diadeem Dia de los Muertos

ARTIKEL:
26460
Productomschrijving: 

Transformeer jezelf in een elegante en mysterieuze verschijning met onze Dia de los Muertos Diadeem. Deze prachtige diadeem, geïnspireerd door de tradities van Dia de los Muertos (Dag van de Doden), voegt een vleugje authentieke Mexicaanse folklore toe aan je Halloweenlook of Day of the Dead-outfit.

De diadeem is versierd met vijf sierlijke zwarte roosjes die harmonieus zijn afgewisseld met vier typisch beschilderde sugar skulls, wat zorgt voor een unieke en levendige uitstraling. Deze combinatie van rozen en sugar skulls vangt de essentie van Dia de los Muertos en brengt hulde aan degenen die niet meer bij ons zijn.

Of je nu een Halloweenfeest bijwoont of deelneemt aan Day of the Dead-vieringen, deze diadeem voegt een vleugje mystiek en elegantie toe aan je look. De diadeem is ontworpen voor zowel volwassenen als kinderen, waardoor het de ideale accessoire is voor het hele gezin.

Laat je innerlijke kunstenaar en spirituele zijde tot leven komen met onze Dia de los Muertos Diadeem. Bestel vandaag nog en omarm de rijke culturele erfenis van Dia de los Muertos in je Halloween of Day of the Dead-ensemble."

€ 9,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: