Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Latex Masker Fire Clown

Titel:
Latex Masker Fire Clown

ARTIKEL:
36320
Productomschrijving: 

Betreed de duistere circustent met ons angstaanjagende Latex Masker Fire Clown - de perfecte keuze voor wie durft! Dit Halloween Horror Clownsmasker brengt de schrikwekkende kant van de clown naar voren, met een verweerd gezicht, een rode neus, rode lippen en vlammen die rond de ogen en over het voorhoofd dansen. De afwerking met fel oranje haar maakt dit masker een echte blikvanger.

Met het Latex Masker Fire Clown kun je je circusact naar een geheel nieuw niveau tillen, waarbij je als clown letterlijk uit een kanon lijkt te schieten. Maar dit masker is ook perfect voor Halloween, waar je moeiteloos kunt veranderen in een angstaanjagende Killer Clown die ronddwaalt in de nacht.

Dit masker is vervaardigd van hoogwaardig latex en belooft niet alleen griezelige momenten, maar ook duurzaamheid voor herhaald gebruik. Haal vandaag nog dit masker in huis en maak je klaar om de ultieme horrorclown te worden. Wees er snel bij, want dit masker is een absolute must-have voor alle horrorliefhebbers en zal snel uitverkocht zijn!

€ 19,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: