Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Masker Jigsaw Saw Latex met Haar

Titel:
Masker Jigsaw Saw Latex met Haar

ARTIKEL:
36618
Productomschrijving: 

Stap rechtstreeks uit je ergste nachtmerries en in de angstaanjagende wereld van de Horror Clown met ons Latex Saw Masker met haar. Dit masker brengt de beruchte en huiveringwekkende clown tot leven, compleet met zijn kenmerkende witte gezicht, rode spiralen op zijn wangen en wild warrig haar.

Dit Saw-masker is een eerbetoon aan een van de meest iconische en angstaanjagende horrorpersonages uit de filmgeschiedenis. Of je nu van plan bent om op te duiken op een Halloweenfeest, een kostuumwedstrijd te winnen of gewoon de rillingen over de ruggengraat van anderen wilt laten lopen, dit masker is de sleutel tot een onvergetelijke transformatie.

Dit masker is gemaakt van hoogwaardig latex en zorgt voor een realistische look die de aandacht zal trekken waar je ook gaat. Bereid je voor om jezelf te veranderen in een angstaanjagende verschijning die de duistere kant van de menselijke psyche belichaamt.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om jezelf te transformeren in de nachtmerrie van anderen met dit huiveringwekkende en realistische Latex Saw Masker met haar. Wees er snel bij, want dit masker is een must-have voor elke horrorliefhebber en fan van de Saw Films.

€ 19,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: