Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Latex Masker Duivel Zwarte Hoorns

Titel:
Latex Masker Duivel Zwarte Hoorns

ARTIKEL:
36736
Productomschrijving: 

Stap in de duistere wereld van verleiding en verdoemenis met ons Latex Masker van de Duivel met zwarte hoorns. Dit intrigerende masker is met zorg vervaardigd en geschilderd in donkerrood, waardoor het een angstaanjagende en authentieke uitstraling heeft. De details in latex reliëf voegen een extra dimensie van realisme toe aan dit duivelse meesterwerk.

Met zijn zwarte hoorns die dreigend uitsteken en de dieprode kleur die de verleiding van het kwaad symboliseert, is dit masker een perfecte keuze voor Halloween, themafeesten, of elke gelegenheid waar je je innerlijke demon wilt omarmen.

Dit Duivelmasker is vervaardigd van hoogwaardig latex en biedt niet alleen een ongeëvenaarde uitstraling, maar ook duurzaamheid voor herhaald gebruik. Haal vandaag nog dit masker in huis en maak je klaar om de ster van het feest te worden, of in dit geval, de ster van de hel. Wees er snel bij, want dit masker is een absolute must-have voor alle liefhebbers van duivelse vermommingen en zal snel uitverkocht zijn!

€ 25,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: