Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vijf Latex Wratten

Titel:
Vijf Latex Wratten

ARTIKEL:
4135W
Productomschrijving: 

Voeg een onverwachte dosis realisme en griezeligheid toe aan je kostuum met onze set van 5 Latex Wratten. Deze special effects make-up accessoires zorgen voor een angstaanjagende transformatie, of je nu een heks, tovenaar, monster of een ander duister personage wilt worden.

Deze latex wratten zijn eenvoudig aan te werken met de bijgeleverde vloeibare latex voor een realistische overgang op de huid.  Om ze echt stevig te bevestigen raden we een klein flesje extra huidlijm aan. Of je ze nu op je gezicht, handen of andere delen van je lichaam wilt plaatsen, ze zullen zeker de aandacht trekken en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Of je nu op zoek bent naar de perfecte finishing touch voor je Halloweenkostuum, een vloek wilt uitspreken over je medespelers in een toneelstuk, of gewoon van griezelige details houdt, deze set van 5 Latex Wratten zal aan je verwachtingen voldoen.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om te schitteren met een angstaanjagend en realistisch uiterlijk. Wees er snel bij, want deze latex wratten zijn een must-have voor elke liefhebber van special effects en enge kostuums.

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: