Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Latex Wonde Open Bod Breuk

Titel:
Latex Wonde Open Bod Breuk

ARTIKEL:
4167E
Productomschrijving: 

Creëer een huiveringwekkend en realistisch effect met onze Open Bot Wonde, een indrukwekkend stuk special effects make-up. Deze wond lijkt levensecht, waardoor het lijkt alsof je tot op het bot kunt kijken en je bot daadwerkelijk gebroken is.

Dit special effects stuk is eenvoudig aan te brengen met de bijgeleverde vloeibare latex, waarmee je de wondranden naadloos kunt laten overgaan in je huid. Voor een duurzame bevestiging raden we aan om een klein flesje theaterlijm toe te voegen aan je bestelling, zodat de wond stevig op zijn plaats blijft zitten gedurende de hele avond.

Of je nu een Halloweenfeest bezoekt, een horrorfilm vertolkt, of je gewoon graag opmaakt met indrukwekkende special effects, deze Open Bot Wonde zal zeker de aandacht trekken en bijdragen aan de angstwekkende sfeer.

Bestel vandaag nog en maak je klaar om de show te stelen met deze realistische Open Bot Wonde. Wees er snel bij, want dit special effects stuk is een must-have voor elke liefhebber van enge en schokkende make-up.

€ 6,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: