Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vals Bloed Helder Dik 20 ml

Titel:
Vals Bloed Helder Dik Stollend 20 ml

ARTIKEL:
SU139-05
Productomschrijving: 

Laat je Halloween of special effects projecten tot leven komen met ons Helder Vals Bloed Dik (stollend) ! Dit 20 ml flesje bevat een prachtig helder kunstbloed dat je creaties een realistische touch geeft. Het dikke bloed zorgt meteen voor een stollend effect en blijft stevig op de huid zitten. Het aanbrengen is moeiteloos, rechtstreeks vanuit het flesje. Als je details wilt perfectioneren, kun je gemakkelijk uitvegen met een penseel of een stoppelspons.

Dit veelzijdige bloed is ideaal voor het creëren van realistische bloederige wondes. Dit Vals Bloed wordt ook wel nepbloed of theaterbloed genoemd en is een echte musthave tijdens halloween.

Wat nog beter is, is dat dit bloed eenvoudig te verwijderen is met water en zeep. Hoewel het in principe uitwasbaar is uit kleding, raden we toch aan om voorzichtig te zijn - misschien niet de beste keuze voor je favoriete witte shirt ;-).

Breng je projecten tot leven en voeg een extra laag van realisme toe met ons Helder Vals Bloed Dik. Vergeet niet om wat extra drama aan je creaties toe te voegen met de diverse toepassingen van dit verbluffende kunstbloed!

€ 5,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: