Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Hanschoenen Kant Kort

Titel:
Hanschoenen Kant Kort

ARTIKEL:
12106
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje elegantie en stijl toe aan je outfit met onze korte zwarte handschoenen in kant zonder vingers. Deze handschoenen zijn niet alleen een trendy accessoire, maar ook veelzijdig in hun toepassing. Of je nu een Eighties Madonna look wilt creëren of een Victoriaans feest bijwoont, deze handschoenen zijn perfect geschikt.

Onze handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig kant en hebben een korte lengte die net boven de pols reikt. Het ontbreken van vingers geeft een unieke twist aan het klassieke handschoenontwerp. De zwarte kleur zorgt voor een tijdloze en elegante uitstraling die moeiteloos kan worden gecombineerd met verschillende outfits.

Of je nu een outfit samenstelt voor een Eighties themafeest of een Victoriaans geïnspireerd evenement, deze handschoenen voegen een vleugje glamour en verfijning toe aan je look. Ze zijn een knipoog naar de mode van vroeger en laten zien dat trends vaak opnieuw worden ontdekt en heruitgevonden.

Voeg een vleugje vintage charme toe aan je outfit met onze korte zwarte handschoenen in kant zonder vingers. Bestel ze vandaag nog en maak een fashion statement met je look!

€ 4,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: