Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Boa Zwart Verensjaal 180 cm 75 Gr

Titel:
Boa Zwart Verensjaal 180 cm 50 gr

ARTIKEL:
64501
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we een prachtige zwarte boa aanbieden. Deze boa is een perfecte aanvulling op jouw Charleston outfit of een glamour party look. Met een lengte van 180 cm en een gewicht van 50 gram, is deze boa een echte blikvanger.

Onze zwarte verenboa is gemaakt van hoogwaardige zwarte veren die zacht aanvoelen en een luxueuze uitstraling hebben. De donkere kleur zorgt voor een mysterieus en elegant effect, waardoor je er glamoureus uitziet tijdens elke gelegenheid.

Of je nu je innerlijke flapper wilt omarmen tijdens een Charleston outfit of wilt schitteren op een glamour party, deze zwarte verenboa is een absolute must-have accessoire. Drapeer hem rond je nek en voel je meteen als een ster. Hij voegt een vleugje glamour en drama toe aan elke look.

Deze boa is niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel om te dragen. Hij voelt licht aan en irriteert de huid niet. Je kunt moeiteloos dansen en feesten terwijl je er fantastisch uitziet.

Maak je look compleet met onze zwarte verenboa en wees het stralende middelpunt van elke Charleston outfit of glamour party. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en laat je betoveren door de prachtige uitstraling van deze zwarte verenboa!

Extra suggesties voor woorden: retro-chic, vintage geïnspireerde look, feestelijke verenaccessoire, avondgebeurtenissen, dansvloer-essentieel, elegante verenaccenten.

 

 

€ 9,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: