Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Boa Wit Verensjaal 180 cm 75 gr

Titel:
Boa Wit Verensjaal 180 cm 50 gr

ARTIKEL:
64500
Productomschrijving: 

Welkom bij onze winkel, waar we een prachtige witte boa aanbieden. Deze witte boa is de perfecte aanvulling op jouw Charleston outfit of glamour party look. Met een lengte van 180 cm en een gewicht van 50 gram, is deze boa een echte blikvanger.

Onze witte verenboa is gemaakt van hoogwaardige witte veren die zacht aanvoelen en een luxueuze uitstraling hebben. De heldere witte kleur voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke look, waardoor je er stralend uitziet tijdens elke gelegenheid.

Of je nu als Ijskoningin wil schitteren, een Charleston outfit wil afwerken of wilt schitteren op een glamour party.  Deze witte verenboa is een absolute must-have accessoire. Drapeer hem rond je nek en voel je meteen als een ster. Hij voegt een vleugje glamour en drama toe aan elke look.

Deze boa is niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel om te dragen. Hij voelt licht aan en irriteert de huid niet. Je kunt moeiteloos dansen en feesten terwijl je er fantastisch uitziet.

Maak je look compleet met onze witte verenboa en wees het stralende middelpunt van elke Charleston outfit of glamour party. Bestel vandaag nog jouw exemplaar en laat je betoveren door de prachtige uitstraling van deze witte verenboa!

€ 9,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: