Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Maffiahoed Wit Fedora Satijn Look

Titel:
Maffiahoed Wit Fedora Satijn Look

ARTIKEL:
34921
Productomschrijving: 

Stap in de wereld van stijl en elegantie met onze witte maffiahoed met een klassieke zwarte band. Deze verfijnde hoed, ook wel bekend als een gangsterhoed, Fedora of trilby, voegt een vleugje tijdloze klasse toe aan je outfit.

Onze witte maffiahoed is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt een comfortabele pasvorm met een hoofdmaat van ongeveer 59. Of je nu een themafeest, carnaval of een kostuumfeestje bijwoont, deze hoed is perfect om jezelf te onderscheiden met stijl en flair.

Het witte materiaal van de hoed straalt elegantie uit en trekt zeker de aandacht. De zwarte band voegt een vleugje contrast en verfijning toe, waardoor het een veelzijdig accessoire is dat goed past bij verschillende outfits en thema's.

De hoogwaardige constructie zorgt ervoor dat de hoed duurzaam en stevig is, zodat je er lang van kunt genieten. De klassieke uitstraling van de maffiahoed brengt je terug naar de tijd van de beruchte gangsters uit de jaren '20 en '30, waardoor je een vleugje vintage charme aan je look toevoegt.

Met onze witte maffiahoed met zwarte band stap je in de wereld van de geheimzinnige onderwereld. Met synoniemen als gangsterhoed en trilby wordt de veelzijdigheid van dit accessoire benadrukt. Maak een statement, laat je stijl zien en wees de koning van de nacht.

€ 8,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: