Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vampier Tanden Dracula Budget Plastiek

Titel:
Vampier Tanden Dracula Budget Plastiek

ARTIKEL:
42971
Productomschrijving: 

Voor een onweerstaanbare vampiertransformatie die vriendelijk is voor je portemonnee, kies je voor onze voordelige plastic Vampiertanden met boven- en ondergebit, compleet met scherpe Vampier Hoektanden. Deze basis tanden zijn beschikbaar voor slechts 1 € en bieden je een snelle en eenvoudige manier om jezelf in een vampier te veranderen.

Met dit complete gebit in witte plastic kun je in een handomdraai de iconische look van een vampier bereiken. Of je nu naar een last-minute feestje gaat, een budgetvriendelijke optie zoekt voor je kostuum, of gewoon wat plezier wilt hebben, deze tanden zijn een ideale keuze.

Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en passen comfortabel op zowel je boven- als ondertanden. Hoewel ze voordelig zijn, bieden ze nog steeds een echte Vampier uitstraling, compleet met scherpe hoektanden, typisch voor elk Demonisch karakter.

Voor een snelle en betaalbare vampiertransformatie hoef je niet verder te zoeken. Bestel vandaag nog onze plastic Vampiertanden met Vampier Hoektanden voor slechts 1 € en stap in de duistere wereld van de nacht met stijl en gemak!

€ 1,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: