Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Kralenketting met kruis Paternoster

Titel:
Kralenketting met kruis Paternoster

ARTIKEL:
12010
Productomschrijving: 

Breng diepgewortelde spiritualiteit en symbolische betekenis in je kostuum met onze Kralenketting met kruis Paternoster. Deze opvallende kralenketting bestaat uit grote houten bollen en is verrassend lang, met een prominent kruis in het midden.

Of je nu in de huid wilt kruipen van een Pater, monnik, priester, non, of een ander religieus personage, deze kralenketting voegt een authentieke en contemplatieve sfeer toe aan je outfit. Het kruis staat symbool voor geloof, hoop en liefde en brengt diepere lagen van betekenis in je verschijning.

Deze kralenketting is ideaal voor kostuumfeesten, toneelvoorstellingen, kerkevenementen of gewoon als een krachtig persoonlijk symbool. Het houten ontwerp geeft het een rustieke uitstraling die perfect past bij religieuze kostuums.

Haal vandaag nog de Kralenketting met kruis Paternoster in huis en voeg een spirituele dimensie toe aan je karakter. Wees er snel bij, want deze ketting is een essentieel accessoire voor iedereen die houdt van religieuze verkleedpartijen en symboliek.

€ 8,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: