Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Bloedzuigers in Latex op Huid Halloween

Titel:
Bloedzuigers in Latex op Huid Halloween

ARTIKEL:
20400
Productomschrijving: 

Stap in de duistere wereld van Halloween met onze angstaanjagende huidapplicatie van 5 bloedzuigers in latex! Deze realistische bloedzuigers zijn perfect om een huiveringwekkende wond te creëren die je look naar een nieuw, angstaanjagend niveau tilt.

Met de inbegrepen huidlijm kun je deze bloedzuigers veilig en stevig op je huid bevestigen. Daarna kun je je creativiteit de vrije loop laten en de applicatie afwerken met schmink voor een levensechte, bloederige uitstraling. Het resultaat is een onvergetelijke wonde die je vrienden en gasten op Halloween en andere enge evenementen versteld zal doen staan.

Of je nu een professionele grimeur bent of gewoon op zoek bent naar een gemakkelijke manier om indruk te maken, deze huidapplicatie is de perfecte keuze. Je kunt jezelf omtoveren in een slachtoffer van bloedzuigers, een vampierprooi of een angstaanjagende zombie.

Bestel vandaag nog onze huidapplicatie van 5 bloedzuigers in latex en bereid je voor op een griezelige Halloween die niemand snel zal vergeten. Durf jij deze enge look aan?"

€ 5,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: