Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Mes met Bloed

Titel:
Mes met Bloed Plastiek Halloween

ARTIKEL:
6695K
Productomschrijving: 

Op zoek naar het perfecte angstaanjagende rekwisiet om je Halloween-decor compleet te maken? Ontdek ons Mes in Plastiek met Bloed! Dit griezelige rekwisiet heeft een zwart handvat en een doorschijnend lemmet waarin je bloed ziet stromen, waardoor het ideaal is om een huiveringwekkende sfeer te creëren tijdens Halloween.

Het Mes in Plastiek met Bloed is niet alleen een indrukwekkend rekwisiet, maar biedt ook tal van mogelijkheden voor gebruik:

  1. Halloween Decoratie: Plaats het mes op strategische plekken in je huis, tuin of feestlocatie om de ultieme griezelige Halloween-sfeer te creëren.

  2. Spookhuizen en Schriktochten: Gebruik dit angstaanjagende rekwisiet in spookhuizen of schriktochten om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen en een onvergetelijke enge ervaring te bezorgen.

  3. Horrorfilmopnames: Dit mes kan dienen als een realistisch rekwisiet in horrorfilms, videoclips of fotoshoots waarbij bloederige scènes centraal staan.

  4. Verkleedaccessoire: Voeg het mes toe aan je Halloweenkostuum om je te transformeren tot een enge moordenaar, een psychopaat of een angstaanjagend personage.

  5. Prank- of Griezelige Grappeneffecten: Gebruik het mes voor griezelige pranks of om je vrienden te laten schrikken tijdens Halloween-feestjes.

Dit Mes in Plastiek met Bloed is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een realistisch ogend rekwisiet om de spanning en angst tijdens Halloween te verhogen. Durf jij het aan om dit angstaanjagende mes aan je decor toe te voegen en je gasten de rillingen over de rug te laten lopen? Bestel vandaag nog en maak je klaar voor een enge en opwindende Halloween-ervaring!

€ 9,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: