Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Masker Hockey

Titel:
Wit Hockey Masker in Plastic

ARTIKEL:
36197
Productomschrijving: 

Maak je klaar om de duistere kant van Halloween te omarmen met ons Witte Hockey Masker in plastic. Dit iconische masker is geïnspireerd door de beruchte moordenaar uit Hollywood en is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een angstaanjagende en budgetvriendelijke outfit.

Belangrijkste kenmerken van ons Witte Hockey Masker:

  • Iconisch Ontwerp: Dit masker is een klassieker en wordt direct herkend als het handelsmerk van een van de meest beruchte schurken uit de filmgeschiedenis.

  • Stevige Rekker: Het masker is voorzien van een stevige rekker aan de achterkant, waardoor het gemakkelijk te dragen is en goed op zijn plaats blijft.

  • Budgetvriendelijke Prijs: Wij bieden dit masker aan een betaalbare prijs, zodat iedereen kan genieten van een angstaanjagende Halloween-ervaring.

Dit Witte Hockey Masker is de perfecte keuze voor Halloween, villain themafeesten, cosplay-evenementen en meer. Het is een snelle en eenvoudige manier om de schrik in de harten van anderen te jagen en een onvergetelijke indruk achter te laten.

Grijp deze kans om een klassieke en angstaanjagende look te creëren zonder je budget te overschrijden. Bestel vandaag nog ons Witte Hockey Masker in plastic en maak je klaar om de duisternis te omarmen!

 

 

€ 3,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: