Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Latex Wonde Opgetrokken Ogen

Titel:
Latex Wonde Opgetrokken Ogen

ARTIKEL:
01020
Productomschrijving: 

Duik dieper in de wereld van horror en onheil met onze fascinerende Latex Wonde: Opgetrokken Oogleden. Dit verontrustende accessoire zal je Halloween-kostuum of toneeloptreden een angstaanjagende en onvergetelijke uitstraling geven.

Waarom kiezen voor onze Latex Wonde: Opgetrokken Oogleden?

  1. Realisme tot in de Details: Onze latex wond is ontworpen met een indrukwekkend realisme, waardoor het lijkt alsof je oogleden door een metalen haak naar boven zijn getrokken. De textuur en kleuring zijn zorgvuldig uitgewerkt voor een verbluffende look.

  2. Eenvoudige Bevestiging: Met behulp van theaterlijm (niet inbegrepen) kun je deze wond gemakkelijk aanbrengen. De latex randen kun je naadloos integreren met je huid met de meegeleverde vloeibare latex voor een realistisch effect.

  3. Creatieve Vrijheid: Voeg extra realisme en horror toe door vals bloed te gebruiken (niet inbegrepen). Ideaal voor Halloween, toneeloptredens, cosplay, en andere speciale gelegenheden.

Perfect voor:

  • Het creëren van een sinister personage met een verontrustende blik.
  • Het verbazen van je vrienden op Halloween-feesten.
  • Het neerzetten van een memorabele act op het toneel of voor filmproducties.

Laat je fantasie de vrije loop en maak indruk met onze Latex Wonde: Opgetrokken Oogleden. Bestel vandaag nog en bereid je voor op een angstaanjagende en intrigerende transformatie!

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: