Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Diadeem met Donkerrode Duivelshoorns 12 cm

Titel:
Diadeem met donkerrode Duivelshoorns 12 cm

ARTIKEL:
38831
Productomschrijving: 

Streef naar een angstaanjagende en verbluffende look met onze Diadeem met Duivelshoorns! Deze diadeem is de perfecte aanvulling op je duivelse outfit en is speciaal ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een authentieke uitstraling voor Halloween of andere bovennatuurlijke gelegenheden.

De Diadeem met Duivelshoorns heeft twee opvallende rode duivelshoorns van 12 cm elk, met een indrukwekkend geribbeld reliëf en een duistere donkerrode kleur. Deze hoorns geven je kostuum een angstaanjagende en realistische uitstraling, waardoor je in het middelpunt van de aandacht staat op elk feest.

Of je nu een duivels karakter wilt belichamen of gewoon een onvergetelijke indruk wilt maken op je Halloween-feest, deze diadeem is de perfecte keuze. Comfortabel om te dragen en eenvoudig aan te brengen, zodat je je snel kunt transformeren in de duivel die je altijd al wilde zijn.

Bestel vandaag nog onze Diadeem met Duivelshoorns en maak je klaar om indruk te maken op je vrienden en gasten met je duivelse charme. Geef je kostuum de finishing touch die het verdient en laat je innerlijke duivel los!

€ 16,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: