Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Masker Moordenaar Plastic

Titel:
Purge Masker Smile Moordenaar Plastic

ARTIKEL:
36192
Productomschrijving: 

Laat je glimlach de duisternis verbergen met ons Purge Masker Smile in plastic. Dit iconische masker, bekend van de populaire filmreeks, is perfect voor Halloween en andere angstaanjagende gelegenheden. Met zijn neutraal lachende gezicht krijgt dit masker een griezelige en onheilspellende uitstraling.

Belangrijkste kenmerken van ons Purge Masker Smile:

  • Iconisch Ontwerp: Dit masker is direct herkenbaar als een symbool uit de bekende Purge-filmserie, wat het een geweldige keuze maakt voor fans en liefhebbers van het horror-genre.

  • Griezelige Uitstraling: De neutrale glimlach op het gezicht voegt een sinistere en onvoorspelbare dimensie toe aan je outfit.

  • Eenvoudig te Dragen: Het masker is voorzien van een rekker aan de achterkant, waardoor het gemakkelijk te dragen is en goed op zijn plaats blijft tijdens Halloweenfeesten of cosplay-evenementen.

Dit Purge Masker Smile in plastic is de ideale manier om de spanning en angst van de Purge-films tot leven te brengen. Of je nu in de huid wilt kruipen van een personage uit de films of gewoon een griezelige en onheilspellende uitstraling wilt creëren voor Halloween, dit masker biedt de perfecte oplossing.

Bestel vandaag nog ons Purge Masker Smile en maak je klaar om de duisternis te omarmen terwijl je de straten onveilig maakt op Halloween!

€ 4,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: