Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vlinderdasje Satijnglans Belgische Vlag Strikje

Titel:
Vlinderdasje Satijnglans Belgische Vlag Strikje

ARTIKEL:
14211DUB
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje Belgische trots toe aan je outfit met ons Vlinderdasje met Belgische Vlag Opdruk! Dit prachtige strikje, gemaakt van hoogwaardige zijdezachte stof, is bedrukt met het iconische ontwerp van de Belgische vlag, waardoor het de perfecte keuze is om je liefde voor België te tonen tijdens verschillende gelegenheden.

Met zijn verstelbare maat en afmetingen van 12 op 6,5 cm, biedt dit vlinderdasje een comfortabele pasvorm en veelzijdigheid voor elke gelegenheid. Hier zijn enkele suggesties voor het dragen van dit unieke en patriottische accessoire:

  1. Nationale Feestdag: Maak een statement tijdens de Belgische nationale feestdag door dit vlinderdasje te dragen met een chique outfit. Het voegt een vleugje Belgische trots toe aan je look en laat zien dat je verbonden bent met je land.

  2. Sportevenementen: Toon je steun voor het Belgische nationale team tijdens sportevenementen door dit vlinderdasje te dragen met een casual outfit. Het voegt een vleugje patriottisme toe aan je look en laat zien dat je achter je land staat.

  3. Themafeesten: Maak je outfit compleet voor een Belgisch themafeest door dit vlinderdasje te dragen met bijpassende accessoires. Het zal de perfecte aanvulling zijn op je outfit en je laten opvallen in de menigte.

Of je nu een speciale gelegenheid viert, je nationale trots wilt tonen of gewoon een vleugje Belgische stijl aan je look wilt toevoegen, ons Vlinderdasje met Belgische Vlag Opdruk is het perfecte accessoire om je look compleet te maken en je liefde voor België te laten zien!

€ 6,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: