Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Vlinderdasje Satijnglans Nederlandse Vlag Strikje

Titel:
Vlinderdasje Satijnglans Nederlandse Vlag Strikje

ARTIKEL:
14366
Productomschrijving: 

Voeg een vleugje Nederlandse trots toe aan je outfit met ons Vlinderdasje met Nederlandse Vlag Opdruk! Dit prachtige strikje, gemaakt van hoogwaardige zijdezachte stof, is bedrukt met het iconische ontwerp van de Nederlandse vlag, waardoor het de perfecte keuze is om je liefde voor Nederland te tonen tijdens verschillende gelegenheden.

Met zijn verstelbare maat en afmetingen van 12 op 6,5 cm, biedt dit vlinderdasje een comfortabele pasvorm en veelzijdigheid voor elke gelegenheid. Hier zijn enkele suggesties voor het dragen van dit unieke en patriottische accessoire:

  1. Koningsdag: Maak een statement tijdens Koningsdag door dit vlinderdasje te dragen met een chique outfit in oranje, rood, wit en blauw. Het voegt een vleugje Nederlandse trots toe aan je look en laat zien dat je de Nederlandse monarchie en cultuur viert.

  2. Sportevenementen: Toon je steun voor het Nederlandse nationale team tijdens sportevenementen door dit vlinderdasje te dragen met een casual outfit. Het voegt een vleugje patriottisme toe aan je look en laat zien dat je achter je land staat.

  3. Themafeesten: Maak je outfit compleet voor een Nederlands themafeest door dit vlinderdasje te dragen met bijpassende accessoires. Het zal de perfecte aanvulling zijn op je outfit en je laten opvallen in de menigte.

Of je nu een speciale gelegenheid viert, je nationale trots wilt tonen of gewoon een vleugje Nederlandse stijl aan je look wilt toevoegen, ons Vlinderdasje met Nederlandse Vlag Opdruk is het perfecte accessoire om je look compleet te maken en je liefde voor Nederland te laten zien!

 

 

 

 

 

€ 5,90

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Niet op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: