Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Amadeus Kostuum

Titel:
Amadeus Kostuum Mozart Luxe

ARTIKEL:
99.021.001
Productomschrijving: 

Betreed de weelderige wereld van de klassieke muziek in stijl met het Luxe Amadeus Kostuum Mozart uit onze verhuur! Dit prachtige fluwelen barokkostuum is geïnspireerd op de legendarische componist en biedt een ongeëvenaarde elegantie die perfect is voor elke bijzondere gelegenheid.

Het Luxe Amadeus Kostuum Mozart omvat een rode fluwelen kniebroek, gecombineerd met een adembenemende rode fluwelen barokjas en een bijpassend fluwelen gilet. Om de look compleet te maken, bieden wij ook witte kniekousen en handschoenen aan, waardoor je je volledig kunt onderdompelen in de tijdloze klasse van Mozart.

Hoewel de Mozartpruik niet is inbegrepen, kun je deze wel apart aanschaffen in onze winkel, zodat je de look tot in de puntjes kunt perfectioneren.

Ons Luxe Amadeus Mozart Kostuum huren kan in de maten M, L en XL, en is ideaal voor toneelvoorstellingen, kasteelfeesten, barokke avondfeesten en nog veel meer.

Kies voor grandeur, kies voor verfijning, kies voor het Luxe Amadeus Kostuum Mozart en laat jezelf onderdompelen in de tijdloze schoonheid van de barokperiode! Huur het vandaag nog en maak van je volgende evenement een onvergetelijke ervaring.

Price: 
€ 55,00