Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Musketier Aramis

Titel:
Klassiek Musketier Kostuum Aramis Groen Fluweel Luxe

ARTIKEL:
99.021.023
Productomschrijving: 

Stap in de voetsporen van de legendarische helden uit de romantische verhalen van Alexandre Dumas met het Klassiek Musketier Kostuum "Aramis" in Groen Fluweel Luxe uit onze verhuur. Dit kostuum, perfect voor iedereen die zich wil onderdompelen in de avontuurlijke wereld van de drie Musketiers of schitteren als een heldhaftige krijger op een Kasteelfeest, combineert historische authenticiteit met luxueuze details.

Ons Klassiek Musketierskostuum "Aramis" is zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige materialen en ontworpen om indruk te maken. Het kostuum bevat:

  • Zwarte Collan: Een essentiële basis die comfort en bewegingsvrijheid garandeert.
  • Knielange Zwarte Broek/Culottes: Stijlvol en functioneel, deze broek is een trouwe weergave van de historische kledij van een musketier.
  • Opvallende Tuniek/Jerkin in Donkergroene Fluweel: Het hart van het kostuum, rijk afgewerkt met een goudkleurig kruis vooraan en op de mouwstukken, straalt luxe en moed uit.
  • Witte Brede Kraag: Versierd met kant, voegt deze kraag een element van verfijning en detail toe aan de algehele uitstraling.
  • Zwart Vilten Hoed met Brede Rand: Bekroond met een pluim of veer in rood, maakt deze iconische hoed het kostuum compleet en zorgt voor een onvergetelijke verschijning.
  • Bijpassende Handschoenen: Inbegrepen in de prijs, deze handschoenen verfijnen je ensemble en zorgen voor de finishing touch.

Ons klassiek Musketierskostuum huren kan in maten M, L, en XL, zo biedt ons "Aramis" kostuum een veelzijdige pasvorm die zich aanpast aan diverse lichaamstypes. Of je nu de rol van een dappere musketier wilt aannemen of als een nobele ridder naar een Kasteelfeest gaat, dit kostuum belooft niet alleen een authentieke uitstraling, maar ook een ervaring doordrenkt met avontuur en romantiek.

Maak je klaar om de blikvanger te zijn op elk evenement en duik in de wereld van eed en eer met ons Klassiek Musketier Kostuum "Aramis" in Groen Fluweel Luxe. Huur vandaag nog jouw kostuum en ervaar de magie van vervlogen tijden met de allure en moed van de beroemde musketiers.

 

 

 

 

 

Price: 
€ 40,00