Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Haarspray Groen

Titel:
Haarspray Groen Uitwasbaar 125 ml

ARTIKEL:
41540N
Productomschrijving: 

Geef je kapsel een levendige en opvallende twist met onze groene haarspray van 125 ml. Deze veelzijdige haarspray stelt je in staat om te experimenteren met een gedurfde en trendy look. En het beste van alles? Het is gemakkelijk uitwasbaar, waardoor je zonder zorgen kunt spelen met verschillende stijlen.

Of je nu een themafeest, een cosplay-evenement, een festival of een gekostumeerd feest bijwoont, onze groene haarspray voegt een speels en levendig element toe aan je kapsel. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een unieke en opvallende uitstraling die je onderscheidt van anderen.

Dankzij de uitwasbare formule hoef je je geen zorgen te maken over langdurige kleurveranderingen. Na het feestje kun je de groene kleur eenvoudig uitwassen en je haar terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat.

Laat je persoonlijkheid stralen en gebruik onze groene haarspray voor diverse gelegenheden. Voeg een speels accent toe aan je festivallook, geef je Halloween-kostuum een bovennatuurlijke touch, voeg wat extra flair toe aan een gekostumeerd feest of experimenteer gewoon met een nieuwe en gedurfde stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel vandaag nog onze groene haarspray van 125 ml en ontdek de grenzeloze mogelijkheden ervan. Laat je haar opvallen en geniet van een levendige en trendy look voor verschillende gelegenheden.

 

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: