Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Haarspray Roze Uitwasbaar 125 ml

Titel:
Haarspray Roze Uitwasbaar 125 ml

ARTIKEL:
41540S
Productomschrijving: 

Geef je haar een opvallende en speelse twist met onze roze haarspray van 125 ml. Deze haarspray is perfect om je look te transformeren en te experimenteren met verschillende stijlen. Het beste van alles is dat het gemakkelijk uitwasbaar is, zodat je zonder zorgen kunt experimenteren.

Of je nu een feestje, een cosplay-evenement, een themafeest of een gekostumeerd evenement bijwoont, onze roze haarspray voegt net dat beetje extra toe aan je kapsel. Creëer een levendige en kleurrijke uitstraling die je onderscheidt van de massa.

De uitwasbare formule zorgt ervoor dat je na het feestje je haarkleur gemakkelijk kunt verwijderen zonder gedoe. Je kunt probleemloos terugkeren naar je oorspronkelijke haarkleur zonder langdurige gevolgen.

Laat je creativiteit de vrije loop en gebruik onze roze haarspray voor een scala aan gelegenheden. Ga voor een extravagante look op een festival, voeg een speels accent toe aan je Halloween-kostuum, maak je klaar voor een kleurrijk carnaval of voeg wat flair toe aan een gekostumeerd feest. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel vandaag nog onze roze haarspray van 125 ml en ontdek de veelzijdigheid ervan. Laat je haar stralen en geniet van een levendige en opvallende look voor diverse gelegenheden.

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: