Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Haarspray Zwart Uitwasbaar 125 ml

Titel:
Haarspray Zwart Uitwasbaar 125 ml

ARTIKEL:
41520Z
Productomschrijving: 

Geef je kapsel een mysterieuze en stoere uitstraling met onze zwarte haarspray van 125 ml. Deze veelzijdige haarspray stelt je in staat om te experimenteren met een gedurfde en edgy look. En het beste van alles? Het is gemakkelijk uitwasbaar, waardoor je zonder zorgen kunt spelen met verschillende stijlen.

Of je nu een gothic feest, een alternatief concert, een Halloweenfeest of een gekostumeerd evenement bijwoont, onze zwarte haarspray voegt een speels en duister element toe aan je kapsel. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer een unieke en mysterieuze uitstraling die je onderscheidt van anderen.

Dankzij de uitwasbare formule hoef je je geen zorgen te maken over langdurige kleurveranderingen. Na het feestje kun je de zwarte kleur eenvoudig uitwassen en je haar terugbrengen naar zijn oorspronkelijke staat.

Laat je persoonlijkheid stralen en gebruik onze zwarte haarspray voor diverse gelegenheden. Voeg een donker accent toe aan je alternatieve look, geef je gothic kostuum extra intensiteit, voeg wat extra flair toe aan een gekostumeerd feest of omarm gewoon de mysterieuze allure van zwart in je dagelijks leven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bestel vandaag nog onze zwarte haarspray van 125 ml en ontdek de grenzeloze mogelijkheden ervan. Laat je haar opvallen en geniet van een stoere en mysterieuze look voor verschillende gelegenheden.

€ 4,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: