Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Nethandschoen FLUO GROEN

Titel:
Nethandschoen FLUO GROEN

ARTIKEL:
12503
Productomschrijving: 

Laat je stijl oplichten met onze opvallende fluo groene visnet handschoenen zonder vingers! Deze handschoenen zijn het perfecte accessoire om je foute party, Eighties Party of Fluo Outfit naar een hoger niveau te tillen.

Onze fluo groene visnet handschoenen zonder vingers voegen een gedurfde en levendige dimensie toe aan je look. Het opvallende fluo groen trekt direct de aandacht en creëert een energieke en kleurrijke uitstraling.

Of je nu een themafeest bijwoont, je innerlijke Eighties vibe wilt omarmen, of gewoon wilt schitteren met een onconventionele flair, deze handschoenen zijn de ideale keuze. Ze voegen een unieke en speelse twist toe aan je outfit, waardoor je gegarandeerd opvalt.

Wacht niet langer om jezelf onder te dompelen in de wereld van opvallende neonstijl. Bestel nu onze fluo groene visnet handschoenen zonder vingers en bereid je voor om te stralen als nooit tevoren. Met deze handschoenen voeg je een levendige en dynamische touch toe aan je ensemble, waardoor je zeker het middelpunt van de aandacht zult zijn!

€ 3,50

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: