Kostuum & Karamel : The Magic And Dazzling Costume Company

Oorbellen Bliksem Fluogeel

Titel:
Oorbellen Bliksem Fluogeel

ARTIKEL:
43612E
Productomschrijving: 

Breng een flitsende stijl naar je look met onze opvallende Fluogele Bliksem Oorbellen! Deze oorbellen zijn de ideale accessoires om een Eighties personage zoals Madonna tot leven te brengen, of om je te laten stralen op een neonfeest.

Onze Fluogele Bliksem Oorbellen voegen een vleugje energie en retro charme toe aan je look. Het opvallende fluogeel trekt onmiddellijk de aandacht en geeft je outfit een levendige en kleurrijke uitstraling.

Of je nu een Eighties themafeest bijwoont, een neonfeest viert, of gewoon wilt opvallen met een gedurfde en speelse stijl, deze oorbellen zijn de perfecte keuze. Ze voegen een uniek en opvallend element toe aan je look, en zorgen ervoor dat je straalt als een ware ster.

Wacht niet langer om jezelf onder te dompelen in de wereld van fluorescerende mode. Bestel nu onze Fluogele Bliksem Oorbellen en maak je klaar om te schitteren als nooit tevoren. Deze oorbellen voegen een dosis flair toe aan je ensemble en garanderen dat je het middelpunt van de aandacht zult zijn, waar je ook gaat!

€ 3,00

Levertermijn 2-3 dagen

Verzending in België: € 5,5

Op voorraad
Verstuurd met:
Betaal met: